Тук ще получите по-добрата цена за вашият катализатор !

Цени – Предварителни Отговори

Важен въпрос за вас е каква е цената на Вашият стар катализатор, която ние бихме платили за него ?

Предвартиелно ще кажем , че марката и модела на автомобила Ви не са достатъчен белег,за да се установи вида и цената на катализатора . Например за един 1600- кубиков бензинов агрегат на ОПЕЛ , производителите от GM / General Motors / внедряват в производството на автомобила няколко вида катализатори. Това се обуславя от редица фактори :

– Ниво на оборудване , година на производство , покриване на допълнителни екологични стандарти , район от света,в който ще се продава автомобила и т.н.

А,когато вече автомобила е употребяван има и допълнителни критерии , които формират цената :

– Пробег на автомобила , поддръжка на горивната система, качество на горивото , стил на шофиране , механични повреди на ауспуховата система и т.н. и т.н.

Ето защо , въпреките създадентие от нас в продължение на години ценови листи се налага постоянен мониторинг и създаването нови такива. Технологичният напредък в производството на нови видове ДВГ ни кара да инвестираме в ноу-хау технологии и да бъдем в постоянно сътрудничеството с българските представители на автомобилопроизводителите с цел ефективно и коректно ценообразуване за Вашият употребяван катализатор.Така освен тези фактори и критерии крайната цена на всеки един отделен катализатор осъществяваме чрез :

Химически анализ – качествен и количествен / при нас, на място /…

Каталожен номер (K№) на катализатора / може и по телефона /…

K№ на катализатора се намира до емблемата на марката на автомобила гравирана върху корпуса на самото гърне. В някои случаи е комбинация от букви и цифри. Например :

– За Мерцедес: КТ 0038, КТ 0027, КТ 1140 ….

– За БМВ: 7 721 264, 1 740 060, 1 246 299 …

– За VW: 1 Н0 131701 AQ , 183 178 С, 028 131 701 P …

– За Пежо и Ситроен: PSA K 042 , K 151, K 441 ….

– За Опел: GM 28, GM 32 , GM 18 …. / номера се намира на борда образуван от съединяването на двете половини на самото гърне, отнася се и за някои модели на Рено /

– За Рено: С 31, С 25, С 27 …..

При японските автомобили K№ е кратък:

– За Тойота Т1, Т2 ….

– За Мицубиши V9, V6 …

– За Нисан Х3, Х1, Х5 …

Има катализатори, на които няма К№, или на които Вие не можете да го откриете , но това не бива да Ви притеснява. Позвънете или елате направо при нас .